Termeni și Condiții

Date si informatii de contact

Site-ul www.valeacudorverde.ro este oferit de VALEA CU DOR VERDE S.R.L. (denumită în continuare  Valea cu Dor Verde), înregistrată în Registrul Comerțului cu nr. J10/908/2022 și având CUI 46434636.

Telefon: 0767 028 825

e-mail: contact@valeacudorverde.com

Dispoziții generale

Clientul este rugat să parcurgă cu atenție acest document pentru a preîntâmpina eventuale consecințe nedorite sau neplăcute.

Dispozițiile generale se aplică la efectuarea rezervărilor și la achizitionarea serviciilor turistice în cadrul unității de cazare Valea cu Dor Verde.

Efectuarea unei rezervări echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea în integralitate a condițiilor de mai jos de către orice client al unității de cazare.

Denumirea Site-ului si însemnele grafice ale acestuia sunt proprietatea Valea cu Dor Verde, astfel aceste elemente nu pot fi preluate, copiate sau folosite fără acordul scris al proprietarului/ titularului lor.

Este interzis accesul cu animale de companie.

Accesul vizitatorilor este permis între orele 11.00 – 21.00, fără costuri suplimentare.

Valea cu Dor Verde pune la dispoziția clienților, gratuit, parcarea cu o capacitate de 6 locuri.

Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea sau servirea mesei a clienților aflați sub influența băuturilor alcoolice, a substanțelor interzise sau a celor care au un comportament neadecvat față de personal sau alți clienți.

Clienții sunt răspunzători pentru daunele provocate altor turiști, personalului, mobilierului, echipamentelor etc.

Deoarece confortul fiecărui turist, precum și al vecinilor este important pentru noi, se vor respecta orele de odihnă din resort, respectiv 23:00-8:00. Nu acceptăm mijloace de sonorizare audio din afara resortului.

Resortul si spatiile publice sunt supravegheate prin sistem video. Nu ne asumăm răspunderea pentru obiecte uitate, pierdute sau presupus furate în incinta unității de cazare sau cu privire la eventuale accidente cauzate de neatenție/nesupraveghere sau utilizare neadecvată a oricăror dintre dotările unității de cazare.  În cazul clienților însoțiți de minori, acceptarea rezervării înseamnă înțelegerea faptului că părinții/însoțitorii sunt răspunzători de securitatea copiilor pe întreaga suprafață a proprietății.

Tarife și rezervări

Toate tarifele afișate pe site/platforme sociale sunt exprimate  pentru o noapte de cazare și nu includ mese. Aceste tarife nu includ taxa hotelieră sau alte taxe impuse de autoritățile centrale sau locale.

Valea cu Dor Verde își rezervă dreptul de a modifica tarifele. Pentru rezervările confirmate, tarifele vor rămâne cele din momentul confirmării.

Rezervarile se vor face telefonic, la numărul 0767 028 825 sau în scris (la adresa de e-mail contact@valeacudorverde.com), cu condiția de a fi confirmate de către Valea cu Dor Verde.

Pentru rezervări va fi verificată în prealabil disponibilitatea unității de cazare, iar pentru confirmarea acestora, clientul va primi factura în vederea achitării a 30% din suma totală.

Clientul are obligația de a verifica datele din factură înainte de a o achita. Valea Cu Dor Verde nu are nicio răspundere față de veridicitatea informațiilor primate de la client, în baza cărora s-a emis factura.

Garantarea rezervării se face prin achitarea avansului de către client, în termen de pâna la 3 zile de la data emiterii facturii. În caz de nerespectare a acestui termen, rezervarea va fi anulată.

Pentru rezervările în cazul cărora contravaloarea sejurului va fi achitată cu vouchere de vacanță, se va achita un avans de 30%. Acesta va fi restituit în momentul cazării, urmând ca suma pentru sejur să fie încasată cu voucherul de vacanță.

În cazul în care clientul nu se va prezenta, va fi reținută contravaloarea integrală a sejurului neonorat.

Rezervările sunt considerate garantate în momentul în care se confirmă plata.

Restul de plată aferent sejurului se achită în momentul sosirii, prin una dintre următoarele modalități de plată:

  • plata în numerar;
  • online prin intermediul cardurilor bancare – sunt acceptate cardurile emise sub sigla VISA și MasterCard.

Orice modificare sau anulare a rezervării, la inițiativa clientului, se va trimite fie în scris pe adresa de e-mail (contact@valeacudorvede.com) sau la numărul de telefon: 0767 028 825, iar modificarea datelor este supusă aprobării unității, în funcție de disponibilitate. 

Rezervările pot fi anulate astfel:

  • fără penalițăți, daca anularea se face cu cel puțin 15 de zile înainte de data pentru care s-a făcut rezervarea;
  • cu o penalitate în cuantum de 50 % din valoare, daca anularea se face cu mai puțin de 14 zile înainte de data pentru care s-a făcut rezervarea;
  • cu o penalitate de 100 % din valoare, dacă anularea se face cu mai puțin de 7 zile înainte de data pentru care s-a făcut rezervarea.

Check-in-ul se face începand cu ora 14.00, prin completarea Fișei de anunțare a sosirii și plecării.

Eliberarea camerelor se face până cel târziu la ora 11.00. Ora de eliberare poate fi depășită cu cel mult 3 ore, dacă unitatea dispune de spații de cazare.

Pentru protecția mediului înconjurător, lenjeria se va schimba la 3 zile de cazare sau la cererea clientului, iar prosoapele, în conformitate cu mesajul Pro-Natura afișat în camera de baie, atunci când sunt lăsate pe podea. Fumatul este strict interzis în incinta cabanelor. Este permis doar în spațiile special amenajate în acest scop.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim un sejur cât mai plăcut!

VALEA CU DOR VERDE S.R.L.