Valea cu Dor Verde a apărut din dorința de a oferi celor ce o vizitează clipe petrecute în tihnă, departe de zgomotul și agitația orașului. De ce să alegi Valea cu Dor Verde pentru vacanța ta?

Pentru relaxare și deconectare de la agitația vieții de zi cu zi. Ceea ce înseamnă că te poți trezi dimineața cu ciripitul păsărelelor în loc de zgomotul orașului, te poți bucura de liniște și de aer curat, cu puțin noroc îți poți auzi gândurile tale și nu gălăgia permanentă de fundal în care ne-am obișnuit să funcționăm. Și cu puțin exercițiu, poți să fii prezent cu adevărat în momentul ACUM și să îți permiți să te încarci cu energie de la tot ce te înconjoară.

E frumos când porți pantofii office (deși nu prea comod), dar când mergi desculț prin iarba încărcată cu rouă este de-a dreptul minunat. E bine și când reușești să citești dintr-o carte în metrou, în drum spre muncă, dar atunci când poți să faci asta stând pe un leagăn, pe terasă, savurând și o cafea, putem spune că ești în proces de încărcare a bateriei și că te apropii rapid de statusul „fully charged”.

Locatie

Judetul Buzău, comuna Pârscov, sat Pârscov, strada Principală, nr. 524

Contact

Telefon: +40767028825

E-mail: contact@valeacudorverde.com